Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    2 тушки скумбрії,
    3-4 картоплини,
    1 цибулина,
    1 морква,
    рослинна олія,
    1 пучок петрушки,
    1 пучок кропу,
    сухі трави,
    перець,
    сіль.
    Приготування:
    Тушки риби промити і обсушити.
    Зробити бічні надрізи. Натерти сіллю, сухими травами і перцем. Вставити в надрізи скибочки лука.
    Картоплю та моркву обчистити, нарізати шматочками. Приправити травами і перцем, посолити і додати 2 ст. ложки рослинної олії.
    Викласти рибу в рукав з овочами. Дати постояти 1 годину.
    Запекти в духовці 30 хвилин при температурі 200 градусів. Викласти на тарілку і прикрасити зеленню.
    Приємного апетиту!