Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * форель (велика) - 1 шт. (1.5кг)
    * зелена цибуля - 2 шт.
    * морква - 2 шт.
    * селера (стебло) - 1 шт.
    * часник - 1 зубчик
    * імбир (шматочок) - 1 шт.
    * соєвий соус - 2 ст.л.
    * цукор - 2 ч.л.
    * рослинне масло або свинячий жир - 2 ст.л.
    * сіль, перець - за смаком.
    Спосіб приготування:
    Очистити і промити рибу, ретельно счистив луску. Розрізати її збоку і видалити потрухи. Промити, провести ножем по кісток, намагаючись не прорізати шкіру риби. Зчистити з кісток м'ясо. М'якоть риби та інші інгредієнти подрібнити ножем.
    Змішати всі з приправами, соєвим соусом і рослинним маслом. Поставити сковороду на вогонь, додати 1 ст.л. рослинного масла і обсмажити всі інгредієнти.
    Натерти шкіру риби сіллю, перцем і оцтом. Набити рибу фаршем до тих пір, поки вона не прийме потрібну форму, зав'язати її ниткою, покласти на деко для випікання і запікати протягом 1 години, перевертаючи рибу, коли вона обсмажиться з одного боку. При цьому додавати свинячий жир або олію.
    Прикрасити рибу нарубаним селерою і подавати на стіл. Якщо немає духовки, то можна обсмажити рибу в глибокій сковороді у фритюрі, намагаючись не пошкодити нитку, що зв'язує рибу.