Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    700 г філе хека
    2 ст.л. маслинові масла
    1 ст.л. вершкового масла
    1 цибулина
    3 зуб. часнику
    1 ст.л. борошна пшеничного
    1/2 ч.л. солодкої паприки
    225 г зеленої стручкової квасолі
    1,5 скл. рибного бульйону
    2/3 скл. білого сухого вина
    2 ст.л. сухого хересу
    16-20 свіжих мідій
    петрушка
    сіль
    мелений перець
    Приготування:
    Оливкова і вершкове масло розігріти в сотейнику, нарізану цибулю обсмажити протягом 5 хвилин до м'якості. Додати подрібнений часник і смажити ще 1-2 хвилин.
    Борошно змішати з паприкою, посипати шматочки риби. Підготовлену рибу обсмажити з обох сторін на маслі, де обсмажувалися цибулю і часник. Потім додати нарізану квасоля, бульйон, біле вино і херес.
    Посолити, поперчити за смаком, довести до кипіння і тушкувати 2-3 хвилини. Додати підготовлені мідії і нарізану петрушку, накрити кришкою і тушкувати, поки мідії не розкриються. Не розкрилися мідії викинути. Подавати в підігрітих тарілках.