Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    філе палтуса на шкірі - 2 шт.
    сік і цедра 1 лимона
    біле солодке вино - 2 ст. л.
    мед - 1 ст. л.
    рибний соус - 1/2 ч. л.
    для соусу:
    рослинна олія
    ріпчаста цибуля - 1 шт.
    солодкий перець - 1 шт.
    біле солодке вино - 2 ст. л.
    сіль - за смаком
    свіжозмелений чорний перець - за смаком
    Палтуса посолити і поперчити за смаком. В миску покласти мед. Додати сік лимона. Влити вино. Додати рибний соус, перемішати. Філе риби покласти на сковороду, полити маринадом. Посипати рибу тертої цедрою лимона.
    Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати до готовності, близько 25-30 хвилин. У цей час нарізати цибулю і обсмажити на сковороді.
    Перець нарізати і покласти до цибулі, продовжуючи обсмажувати овочі. Влити вино, посолити і поперчити за смаком. Перекласти масу в блендер і збити.
    На блюдо налити соус, покласти шматок риби, прикрасити соусом песто і листям петрушки.
    Подати до столу, приємного апетиту!