Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Легке і в приготуванні і в сприйнятті блюдо з ароматною форелі і сезонних овочів. Сьогодні в якості гарніру ми використовуємо моркву, перець і гарбуз. Додайте трохи сонечка у своє життя! Приємного апетиту!
    Інгредієнти:
    філе форелі - 2 стейка
    зелень кропу - 1/2 пучка
    лавровий лист
    перець горошком
    сіль - за смаком
    перець - за смаком
    солодкий перець - 1 шт.
    морква - 1 шт.
    гарбуз - 200 г м ’ якоті
    оливкова олія
    масло вершкове
    лимон
    спеція "Італійські травички"
    У сотейнику розігріти оливкову і вершкове масло. Моркву нарізати і покласти в сковороду, злегка обсмажити. Стейки покласти в сковороду разом з кропом, лавровим листом і перцем, залити невеликою кількістю води і припустити до готовності.
    Перець нарізати шматочками і додати до моркви. Гарбуз нарізати і покласти до інших овочів. Посолити, поперчити і посипати італійськими травками.
    Перекласти овочі в чашу блендера і подрібнити. Розкласти овочі по тарілках, викласти рибу, прикрасити скибочкою лимона і подати до столу.