Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    700 г філе тріски (або сома)
    200 г черствого житнього хліба
    1 апельсин
    2 ст.л. рослинного масла
    1 зуб. часнику
    зелень
    перець, сіль
    Рибне філе розрізати на порційні шматки. Часник обчистити, дрібно нашаткувати.
    натерти На дрібній терці цедру апельсина, вичавити сік. На розігрітій з маслом сковороді злегка обсмажити дрібно нарізаний часник і терту цедру апельсина.
    Потім покласти порційні шматки риби, посолити, поперчити, посипати тертим хлібом. Трохи обсмажити. Потім полити соком апельсина, накрити кришкою і запікати в духовці 20-30 хвилин.
    Подавати на стіл з картопляним пюре і овочами.