Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Суші-рис - 1 порція (близько 120 гр.)1 лист пресованих морських водоростей (Норі)1 огірок, нарізаний полосками1 авокадо, нарізаний ломтикамилосось - 60 гр.сыр "Філадельфія" - 35 гр.* Розстеліть харчову плівку на бамбукову рогожу і покладіть половину аркуша водоростей норі. Намочіть руки у воді з лимоном і викладіть рівним шаром рис по всій поверхні листа, залишивши з краю 1 см водоростей не покритими рисом, акуратно розрівняйте рис.
    * Переверніть лист водоростей з рисом, при цьому суші і рис опиняться на покритих плівкою рогожі. Нанесіть на норі тонкий шар васабі. На початку намажте по центру листа сир Філадельфія. Повинна вийти з смужка з сиру шириною близько 2-х сантиметрів.
    * Наріжте тонкою смужкою огірок і покладіть на сир, рівномірно розподіліть по всій довжині.
    * Візьміть авокадо, розріжте навпіл і очистіть шкірку і наріжте скибочками. Часточки викладаємо на сир зі смужками огірка.
    * Переконайтеся, що вся начинка ролла однакової довжини і товщини. Після наповнення ролла почніть його акуратно скручувати, потім злегка натисніть на рогожу. Притисніть на середині і спробуйте зробити брусочок з ролла. Розгорніть бамбуковий килимок і видаліть плівку.
    * Лосось і наріжте тонкими скибками. Покладіть скибочки поперек бруску та злегка притисніть до бруску.
    * Розріжте рол на кілька рівних частин. Часто цей рол зверху оздоблюється ікрою (тобіко).