Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    сьомга 500 г
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    відварений рис 3/4 склянки
    яйця 1-2 шт.
    сіль, перець за смаком
    панірувальні сухарі
    рослинна олія
    морква 1 шт.
    печериці 6 шт.
    томатна паста або кетчуп 1 ст. л.
    бульйон або воду 3/4 склянки
    тертий сир
    Спосіб приготування:
    Прокрутити філе риби через м'ясорубку. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і перекласти до риби. Додати в масу рис. Розбити яйця. Посолити і поперчити за смаком, перемішати.
    Сформувати котлети, обваляти в сухарях. Розігріти в сковороді масло, викласти котлети. Обсмажити з обох боків до золотавого кольору. Моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити на рослинній олії.
    Печериці нарізати і додати до моркви. Влити кетчуп. Додати бульйон або воду, згасити всі 5 хвилин. Котлети перекласти в вогнетривке блюдо. Залити соусом.
    Посипати страва тертим сиром. Форму з котлетами поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати 10-15 хвилин. Подати котлети до столу.
    Приємного апетиту!