Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Спробуйте цей рецепт, адже проста риба під смачним томатним соусом - це чудово!
    Інгредієнти
    Риба (будь-яке філе) - 4 шт
    Борошно - 1 склянка.
    Яйце куряче - 3 шт
    Сухарі панірувальні - 1 склянка.
    Лимон (або лимонний сік) - 1 шт
    Цибуля ріпчаста - 1-2 шт
    Томатна паста - 1/2 склянки.
    Приправа (для риби або будь-яка, що подобається, ароматні трави) - 2 ст. л.
    оливкова Олія - 1/2 склянки.
    Пармезан - 1 склянка.
    Приготування:
    Приготуємо філе, обсушим його паперовим рушником. Борошно, яйця і сухарі розкладемо по мисках, поллємо рибу лимонним соком і спочатку опустимо в борошні, потім у яйця і сухарі.
    Обсмажуємо в киплячому маслі з кожної сторони за 3 хвилини.
    Для томатного соусу обсмажуємо цибулю з приправами, додати томатну пасту і пармезан, ароматні трави, базилік, сіль перець, 1 чайну ложку сухарів. Всі заважаємо і підсмажуємо на малому вогні 5 хвилин.
    Покриваємо томатним соусом нашу обсмажену рибу і ставимо в гарячу духовку 180-200 градусів на 5-7хвилин.
    Фото і рецепт: ХельгаС