Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * короп 1 шт.
    * сіль, білий перець
    * зелень петрушки, 1/2 пучка
    * солодкий ріпчасту цибулю 1/2 шт.
    * томат 1 шт.
    * ізюм 1 жменя
    * соєвий соус
    * оливкова олія
    Спосіб приготування:
    Карпа почистити, видалити нутрощі, промити. Зробити на шкірі розрізи. Рибу посолити. Поперчити. Зелень і томати дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
    Родзинки промити, замочити в гарячій воді. Змішати всі інгредієнти у мисці. Залити овочі і родзинки соєвим соусом. Нафарширувати рибу з овочами родзинками.
    Викласти карпа на пергамент і перекласти в форму. Полити олією. Поставити форму з рибою в духовку і запікати при 180-200 градусах близько 50-60 хвилин.
    Готового карпа посипати подрібненою зеленню і подати до столу.