Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    (на 2 порції)
    невеликі форелі 2 шт.
    сіль, перець
    сік апельсина або лимона
    для фаршу:
    моцарелла 100 г
    зелений лук 20 г
    карбонат 100 г
    рослинна олія
    зелену цибулю та ікра для прикраси
    Рибу очистити від луски, видалити нутрощі. Покласти на обробну дошку, гострим ножем розрізати навпіл, починаючи з голови.
    З кожного філе видалити кісточки. Філе риби посолити і поперчити. Збризнути апельсиновим або лимонним соком. Починаючи з хвоста згорнути філе рулетом і закріпити зубочисткою.
    Розігріти в сковороді олію, покласти рибу і обсмажити. Для фаршу подрібнити карбонат, зелену цибулю та моцареллу, масу перемішати.
    Перекласти рулети в вогнетривке блюдо, нафарширувати отриманою масою. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 10-15 хвилин.
    Готову рибу викласти на тарілку, видалити зубочистки, прикрасити листям салату, пір'я зеленої цибулі і червоною ікрою.
    Приємного апетиту!