Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * осетрина 3 шматки
    * сіль, білий перець
    * панірувальні сухарі
    * рослинна олія
    * лимон або лайм
    для соусу:
    * цибуля-порей невеликий стебло
    * рослинна олія
    * стиглий гранат 1 шт.
    * зелень кінзи або петрушки за смаком
    * часник 1-2 зубчики
    * борошно 1 ч. л.
    * сіль, перець
    * кедрові горішки 1 жменя
    Шматки осетрини посолити. Поперчити. Кожен шматок обваляти в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді масло, викласти шматки риби і обсмажити з двох боків до готовності.
    Для приготування соусу цибулю дрібно нарізати. Віджати сік. Розігріти олію, покласти цибулю і обсмажити. Зелень нарізати і викласти до цибулі.
    Додати подрібнений часник. Всипати борошно, розмішати. Влити гранатовий сік, перемішати і прогріти все. Зняти соус із плити. Викласти горішки.
    Соус посолити і поперчити за смаком. Охолодити. Викласти соус на тарілку, потім розкласти шматки риби і подати до столу з шматочком лимона або лайма.