Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    600 г філе морського окуня
    4 ст.л. вершкового масла
    2 цибулини
    250 г печериць
    2 помідори
    3 ст.л. петрушки
    2 яйця
    3 ст.л. борошна
    сіль
    перець
    Філе риби нарізати порційними шматками, посолити і поперчити. Гриби обсмажити в маслі, додати м'якоть помідорів (без шкірки), нарізану зелень, сіль і перець, тушкувати протягом 10-15 хвилин.
    Отриманою сумішшю намазати шматочки рибного філе, скачати трубочками, закріпити зубочистками. Яйця збити, змочити кожен рибний рулетик, обваляти в сухарях.
    Отримані рулетики обсмажити в маслі до м'якості риби. Подавати з вином.