Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • 800 г філе білої морської риби, 50 г тертого пармезану, 50 г розтопленого вершкового масла, 4 ст. л. фундука, по 4 гілочки кропу і петрушки, терта цедра 0,5 лимона, щіпка мускатного горіха, сіль, перець
    Горіхи подрібнити в блендері у велику крихту. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. Змішати горіхи з пармезаном, зеленню, цедрою і мускатним горіхом.
    Рибне філе промити, обсушити і розрізати на 4 порції. Натерти сіллю та перцем.
    Розігріти духовку до 190 °С. Форму для запікання змастити вершковим маслом. Покласти рибу у форму і полити маслом, що залишилося. Посипати оріхове-сирної сумішшю і запікати 20 хв., до хрусткої скоринки. Можна подати з зеленим салатом, смаженими грибами або картоплею.