Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Це блюдо дієтичне, з натуральним смаком. Дуже дієтичне, що й потрібно мені після курорту, тому що курортні кілограми налипли на мій чудовий організм і треба щось з цим робити!
    Інгредієнти:
    * Лосось - 1 кг
    * Морква - 1 шт
    * Цибуля ріпчаста середній - 2 шт
    * Кабачок середній - 400 г
    * свіжий Помідор - 1 шт
    * оливкова Олія - 3 ст. л.
    * Сіль перець зелень
    Приготування:
    Приготуємо і почистимо продукти. Рибу я брала горбушу, вона сама нежирна з лососевих, ви можете вибрати будь-який інший гатунок червоної риби.
    Драма розігралася, коли чоловік почистив рибу і розпоров їй живіт! А цього робити не треба, треба порізати рибу на шматочки, не розпорюючи черевце і вийняти нутрощі. Тоді у вас вийде природне колечко з риби, а мені довелося заколювати черевце зубочистками.
    Кабачок ріжемо товстими колечками й на них кладемо по шматочку рибки. Кільця кабачків можна натерти часниковою сіллю або просто посолити.
    Для начинки цибулю і моркву потремо на тертці й обсмажимо трохи (буде ще обробка у пароварці), додамо трохи солі та спецій за покуштувати. і начинимо наші колечка.
    Кладемо кільця на шинку в пароварку і ставимо на 45 хвилин готуватися!
    Помідор подрібнити в блендері. Додати у залишився від фарширування цибулю з морквою, протушкувати.
    Збити занурювальним блендером, додати сіль, перець. Соус готовий.
    Подавайте рибу з соусом. Приємного апетиту.
    Автор: Bryngilda