Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Склад:
    олія соняшникова - 2 ст. л.
    цибуля ріпчаста червоний - 1 шт.
    болгарський перець жовтий - 1 шт.
    болгарський перець зелений - 1 шт.
    кукурудзи в качанах - 100 гр.
    філе лосося - 450 гр.
    паприка - 1 ст. л.
    ананас консервований - 230 гр.
    паростки бобові - 100 гр.
    кетчуп - 2 ст. л.
    соєвий соус - 2 ст. л.
    херес - 2 ст. л.
    крохмаль - 1 ст. л.
    Приготування:
    Ріпчасту цибулю подрібнити. Болгарський перець помити, видалити підкладку з насінням і нарізати кільцями.
    На сковороді з розпеченим соняшниковою олією протягом 5-7 хвилин обсмажити цибулю, кукурудзу і перець.
    Філе лосося помити. Дати обсохнути. Нарізати смужками. Покласти в миску. Посипати паприкою. Перемішати.
    У сковороду з овочами додати бобові паростки. Перемішати. Тушкувати протягом 2-3 хвилин.
    Додати філе лосося і ананас, нарізану кубиками. Перемішати. Тушкувати протягом 3-5 хвилин, періодично помішуючи.
    З'єднати томатний кетчуп, соєвий соус, крохмаль і херес. Перемішати і додати в каструлю з овочами і рибою. Тушкувати до готовності.
    Примітка:
    Подавати в гарячому вигляді.
    Замість філе лосося можна використовувати філе форелі.