Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Форель 300 гр (одна тушка)
    * Петрушка 20 гр
    * Часник 1 зубчік
    * Вино сухе біле 60 мл
    * Сік лимонний 1 столова ложка
    * Сіль та перець за смаком
    * Рослинна олія 1,5 столові ложки
    Інструкції:
    1. Підготувати продукти
    2. Форель очистити, вимити, обсушити. Петрушку дрібно посікти. Часник дрібно посікти. Петрушку змішати з часником і полити 0,5 столової ложки лимонного соку. Все перемішати.
    3. В черевце риби закласти 2/3 суміші з петрушки часником.
    4. Форму для запікання змастити олією. Покласти у форму рибу. Посипати залишками суміші петрушки з часником. Полити сухим вином, зверху полити рештою лимонного соку, посолити і поперчити.
    Потім форму з фореллю поставити в духовку і випікати при температурі 200 ° C протягом 30 хвилин. За час запікання 2-3 рази форму з фореллю висувати з духовки і з куточка форми чайною ложкою набирати що утворився сік і поливати форель.
    Автор: Ірина