Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Сендвіч легко перетворюється в салат, якщо трохи змінити пропорції, по-друге, цей смачний соус можна подавати до будь-якої холодної риби, копченої і не тільки, і, по-третє, такий сендвіч і правда досить непоганий.
    Сендвіч з копченою рибою.
    2 порції
    8 скибочок хліба
    1 огірок
    1 помідор
    кілька листя салату
    200 г копченої риби
    для соусу:
    4 ст.л. сметани
    1 ст.л. хрону
    невеликий пучок кропу і зеленого лука
    сіль
    перець
    Для цих сендвічів найкраще брати рибу гарячого копчення (ви цілком можете приготувати її самі, прочитав мою статтю про те, як коптити рибу).
    тільки свіжі Помідори, огірки можна замінити солоними, вибір хліба залишаю на ваш розсуд.
    Отже, наріжте хліб трикутниками (на кожну порцію доведеться за два невеликих сендвіча), викладіть на половину з них по листку салату, скибочки помідорів і парі скибочок огірка, довершив “будівництво” шматочком копченої риби.
    Приготуйте соус, змішавши сметану з хріном і подрібненою зеленню, приправте сіллю й чорним або рожевим перцем, і при бажанні виправте смак і консистенцію оливковою олією і лимонним соком.
    Акуратно полийте соусом рибу, накрийте сендвічі рештою хлібними трикутниками і подавайте.
    Автор: Олексій Онєгін
    Фото автора