Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г філе сома,
    1/2 лимона,
    1 яйце,
    50 панірувальних сухарів,
    200 мл рослинної олії (для смаження),
    150 г рису,
    зелень для прикраси,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    Рибне філе порізати скибочками і збризнути соком половинки лимона. Посолити і поперчити.
    В одній мисці збити яйце і трохи посолити, в іншу миску насипати сухарі.
    Занурити шматочки риби в яйце і обваляти в сухарях. Обсмажувати в гарячому маслі до золотистої скориночки. Викласти в миску.
    Відварити рис до готовності, за бажанням посолити. Рідину злити.
    За допомогою форми зробити башточки. Викласти рисові башточки і шматочки риби на тарілку. Прикрасити зеленню.
    Якщо ви будете подавати до столу разом з соєвим соусом, то при приготуванні риби і рису не використовуйте сіль.
    Приємного апетиту!