Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Оселедець (слабосолена; велика) - 1 шт;
    Цибуля ріпчаста - 1 шт;
    Зелену цибулю (за смаком) ;
    Олію соняшникову (нерафінована) - 3 ст.л.;
    Гірчиця зерниста - 1 ч.л.;
    Оцет столовий - 1 ст.л.;
    Суміш перців (свежемолотая; за смаком) ;
    Цукор - 0,5 ч.л.;
    Оселедець очистити від нутрощів, шкіри, кісток. Порізати шматочками.
    Викласти на тарілку.
    Ріпчасту цибулю порізати кільцями, викласти на оселедець.
    Приготувати заливку:
    Змішати олію, гірчицю, цукор, оцет, мелену суміш перців.
    Залити оселедець заливкою.
    Посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею, поставити на 2-3 години в холодильник.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Олена М