Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Пропоную вам дієтичний варіант приготування форелі. Дієтичний за рахунок відсутності масла, і в той же час, рибка виходить соковитою за рахунок свого жиру. А овочі виходять теж дуже смачними.
    Нам знадобиться:
    стейк форелі, 1 болгарський перець, 1 цибулина, 1 велика морква, сіль, перець.
    Приготування:
    Цибулю ріжемо півкільцями, болгарський перець кубиками, моркву на крупній тертці. Всі овочі викладаємо на суху сковороду, на маленькому вогні тушкуємо хвилин 10, доливаємо водички і тушкуємо до готовності (щоб перець став м'яким).
    У цей час моєму стейк і обсушуємо його паперовим рушником. Солимо й перчимо з двох сторін.
    Форму для запікання застилаємо пергаментним папером, викладаємо всі овочі і на овочеву подушку кладемо стейк.
    Духовка повинна бути попередньо розігріта до 220С. Випікаємо 25 хвилин.