Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 кг свіжої риби,
    3 ст.л. рослинного масла,
    2 цибулини,
    2-3 зуб. часнику,
    2 ст.л. томатної пасти,
    2 лаврових листа,
    5-6 горошин чорного перцю, сіль за смаком.
    Очищену тушку риби промити, псолить зверху і всередині черевної порожнини, дати постояти 20-30 хвилин.
    Далі рибу ретельно змазати олією, викласти у вогнетривку форму. Цибулю нарізати кільцями, часник - кружечками і додати до риби.
    Зверху змастити томатною пастою, посолити і поперчити за смаком, додати лавровий лист. Запікати в духовці протягом 1 години при температурі 180-200С, періодично поливаючи утворюються соком.
    Перед подачею видалити шматочки часнику, полити приготованим соком. Подавати з овочами та зеленню.