Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    500 г морської риби
    борошно
    2 ст.л. томат-пасти
    3 ст.л. рослинного масла
    3/4 скл. волоських горіхів
    1 зуб. часнику
    зелень
    винний оцет
    сіль
    Рибу очистити, нарізати на порційні шматки, обваляти в борошні і обсмажити з обох сторін на рослинній олії.
    Готову рибу залити томат-пастою, довести до кипіння, потім влити горіховий соус, кип'ятити масу протягом 3 хв., потім зняти з вогню.
    Подавати, полити соусом.
    Горіховий соус: товчені волоські горіхи, тертий на дрібній терці часник, рубану зелень і сіль розвести холодною кип'яченою водою, додавши оцет за смаком.