Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * сьомга 2 шматки
    * сіль, перець
    * імбир на кінчику ножа
    * помідор 1 шт.
    * вершкове масло 1 ст. л.
    * зелений лук
    * ікра для прикраси
    * сметана
    Спосіб приготування:
    Сьомгу нарізати на філе без кісток на шкірі. Кожен шматок риби посолити і поперчити сумішшю перців.
    Змастити рибу імбиром і залишити маринуватися на 15 хвилин. Викласти рибу в змащену маслом форму і запікати в духовці, розігрітій до 180 градусів до готовності (близько 10-15 хвилин).
    Для приготування соусу розігріти в сковороді масло. Взяти хороший, соковитий і ароматний томат, нарізати його кубиками і обсмажити.
    Зелену цибулю нарізати і викласти до помідора, посолити. Готову рибу викласти на тарілку, поруч покласти томати.
    Подавати зі сметаною, пером зеленої цибулі та ікрою.
    Приємного апетиту!