Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
(на 2 порції)
невеликі форелі 2 шт.
сіль, перець
сік апельсина або лимона
для фаршу:
моцарелла 100 г
зелений лук 20 г
карбонат 100 г
рослинна олія
зелену цибулю та ікра для прикраси
Рибу очистити від луски, видалити нутрощі. Покласти на обробну дошку, гострим ножем розрізати навпіл, починаючи з голови.
З кожного філе видалити кісточки. Філе риби посолити і поперчити. Збризнути апельсиновим або лимонним соком. Починаючи з хвоста згорнути філе рулетом і закріпити зубочисткою.
Розігріти в сковороді олію, покласти рибу і обсмажити. Для фаршу подрібнити карбонат, зелену цибулю та моцареллу, масу перемішати.
Перекласти рулети в вогнетривке блюдо, нафарширувати отриманою масою. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 10-15 хвилин.
Готову рибу викласти на тарілку, видалити зубочистки, прикрасити листям салату, пір'я зеленої цибулі і червоною ікрою.
Приємного апетиту!