Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Рідкісне застілля в нашій країні обходиться без фаршированих яєць. Бо дуже зручна порційна закуска. Я пропоную вам варіант з рибою. Я вибрала для цього рецепту горбушу, але підійде будь-яка червона риба гарячого копчення.
    Інгредієнти:
    варені в круту яйця - 10 шт;
    горбуша гарячого копчення - 250 гр;
    сметана - 3 ст.л. з гіркою;
    майонез - 3 ст.л. з гіркою;
    гірчиця - 1 ч.л.;
    кріп - 3 гілочки;
    каперси для прикраси (і для смаку) - біля пара столових ложок.
    Акуратно чистимо яйця. Вони ж повинні бути красивими.
    Руками розбираємо рибу на дрібні шматочки, видаляючи кістки і шкіру.
    Яйця ріжемо уздовж навпіл, складаючи жовтки в миску, а білки на блюдо.
    Жовтки розминаємо вилкою.
    Додати сметану, майонез, гірчицю, перемішуємо.
    Потім дрібно-порізаний кріп.
    Втручається у начинку рибу.
    Фаршируємо яйця, заповнюючи не тільки виїмку з-під жовтки, а складаючи начинку гірочкою.
    Прикрашаємо кожне яйце трьома каперсами і подаємо.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга