Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Рідкісне застілля в нашій країні обходиться без фаршированих яєць. Бо дуже зручна порційна закуска. Я пропоную вам варіант з рибою. Я вибрала для цього рецепту горбушу, але підійде будь-яка червона риба гарячого копчення.
Інгредієнти:
варені в круту яйця - 10 шт;
горбуша гарячого копчення - 250 гр;
сметана - 3 ст.л. з гіркою;
майонез - 3 ст.л. з гіркою;
гірчиця - 1 ч.л.;
кріп - 3 гілочки;
каперси для прикраси (і для смаку) - біля пара столових ложок.
Акуратно чистимо яйця. Вони ж повинні бути красивими.
Руками розбираємо рибу на дрібні шматочки, видаляючи кістки і шкіру.
Яйця ріжемо уздовж навпіл, складаючи жовтки в миску, а білки на блюдо.
Жовтки розминаємо вилкою.
Додати сметану, майонез, гірчицю, перемішуємо.
Потім дрібно-порізаний кріп.
Втручається у начинку рибу.
Фаршируємо яйця, заповнюючи не тільки виїмку з-під жовтки, а складаючи начинку гірочкою.
Прикрашаємо кожне яйце трьома каперсами і подаємо.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга