Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Легке і в приготуванні і в сприйнятті блюдо з ароматною форелі і сезонних овочів. Сьогодні в якості гарніру ми використовуємо моркву, перець і гарбуз. Додайте трохи сонечка у своє життя! Приємного апетиту!
Інгредієнти:
філе форелі - 2 стейка
зелень кропу - 1/2 пучка
лавровий лист
перець горошком
сіль - за смаком
перець - за смаком
солодкий перець - 1 шт.
морква - 1 шт.
гарбуз - 200 г м ’ якоті
оливкова олія
масло вершкове
лимон
спеція "Італійські травички"
У сотейнику розігріти оливкову і вершкове масло. Моркву нарізати і покласти в сковороду, злегка обсмажити. Стейки покласти в сковороду разом з кропом, лавровим листом і перцем, залити невеликою кількістю води і припустити до готовності.
Перець нарізати шматочками і додати до моркви. Гарбуз нарізати і покласти до інших овочів. Посолити, поперчити і посипати італійськими травками.
Перекласти овочі в чашу блендера і подрібнити. Розкласти овочі по тарілках, викласти рибу, прикрасити скибочкою лимона і подати до столу.