Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * 2 стейка форелі
    * 600 г консервованих нарізаних помідорів у власному соку
    * 1 цибулина
    * 2 зубчики часнику
    * 2 смужки апельсинової цедри
    * 2 ст. л. бальзамічного оцту
    * 1 ст. л. цукру
    * 5 ст. л. рослинного масла
    * сіль, перець за смаком
    Приготування:
    1. Приготувати соус. Цибулю та часник обчистити, подрібнити. Розігріти в сотейнику 3 ст. л. олії, обсмажити цибулю, часник і цедру, 6 хв. Влити бальзамічний оцет і готувати, помішуючи, поки він повністю не випариться. Додати томати і готувати, розминаючи їх вилкою, на середньому вогні 15 хв. Зняти соус з вогню, видалити цедру. Додати цукор, приправити сіллю і перцем. Все як слід перемішати.
    2. Стейки вимити, обсушити і обсмажити на розігрітій олії, що залишилася, по 2 хв. з кожної сторони. Додати до риби соус, прогріти під кришкою, 6 хв. Подавати з відварним рисом або картоплею.
    Вдалих кулінарних відкриттів!
    Поліна Соболєва