Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Форель 300 гр (одна тушка)
* Петрушка 20 гр
* Часник 1 зубчік
* Вино сухе біле 60 мл
* Сік лимонний 1 столова ложка
* Сіль та перець за смаком
* Рослинна олія 1,5 столові ложки
Інструкції:
1. Підготувати продукти
2. Форель очистити, вимити, обсушити. Петрушку дрібно посікти. Часник дрібно посікти. Петрушку змішати з часником і полити 0,5 столової ложки лимонного соку. Все перемішати.
3. В черевце риби закласти 2/3 суміші з петрушки часником.
4. Форму для запікання змастити олією. Покласти у форму рибу. Посипати залишками суміші петрушки з часником. Полити сухим вином, зверху полити рештою лимонного соку, посолити і поперчити.
Потім форму з фореллю поставити в духовку і випікати при температурі 200 ° C протягом 30 хвилин. За час запікання 2-3 рази форму з фореллю висувати з духовки і з куточка форми чайною ложкою набирати що утворився сік і поливати форель.
Автор: Ірина