Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Це блюдо дієтичне, з натуральним смаком. Дуже дієтичне, що й потрібно мені після курорту, тому що курортні кілограми налипли на мій чудовий організм і треба щось з цим робити!
Інгредієнти:
* Лосось - 1 кг
* Морква - 1 шт
* Цибуля ріпчаста середній - 2 шт
* Кабачок середній - 400 г
* свіжий Помідор - 1 шт
* оливкова Олія - 3 ст. л.
* Сіль перець зелень
Приготування:
Приготуємо і почистимо продукти. Рибу я брала горбушу, вона сама нежирна з лососевих, ви можете вибрати будь-який інший гатунок червоної риби.
Драма розігралася, коли чоловік почистив рибу і розпоров їй живіт! А цього робити не треба, треба порізати рибу на шматочки, не розпорюючи черевце і вийняти нутрощі. Тоді у вас вийде природне колечко з риби, а мені довелося заколювати черевце зубочистками.
Кабачок ріжемо товстими колечками й на них кладемо по шматочку рибки. Кільця кабачків можна натерти часниковою сіллю або просто посолити.
Для начинки цибулю і моркву потремо на тертці й обсмажимо трохи (буде ще обробка у пароварці), додамо трохи солі та спецій за покуштувати. і начинимо наші колечка.
Кладемо кільця на шинку в пароварку і ставимо на 45 хвилин готуватися!
Помідор подрібнити в блендері. Додати у залишився від фарширування цибулю з морквою, протушкувати.
Збити занурювальним блендером, додати сіль, перець. Соус готовий.
Подавайте рибу з соусом. Приємного апетиту.
Автор: Bryngilda