Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    картопля 1 шт.
    моцарелла 1 пачка 150 г
    ріпчасту цибулю 1/2 шт.
    тертий сир типу гауда 20 г
    сіль, перець, листя шавлії
    сьомга 1 стейк
    сіль, перець мелений імбир і розмарин
    оливкова олія 1 ст. л.
    кисло-солодкий соус 1 ст. л.
    мед 1 ч. л.
    Картоплю відварити, очистити від шкірки і нарізати тонкими скибочками. З моцарелли злити рідину, нарізати тонкими скибочками. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями.
    В сковороду або вогнетривке блюдо, чергуючи картоплю, сир і цибулю, викладаємо всі продукти. Солимо, перчимо і посипаємо листям чебрецю.
    Посипати всі страва тертим сиром. Поставити сковороду з картоплею в розігріту до 200 градусів духовку, запікати до апетитною золотистої скориночки близько 25 хвилин. Змішати в мисці соус з маслом. Додати мед, перемішати.
    Стейк розрізати на дві частини, видалити кістки. Посолити, поперчити і приправити розмарином і імбиром. Змастити стейки маринадом.
    Перекласти стейки в вогнетривке блюдо, змащений маслом. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати 15 хвилин до готовності.
    рибу Покласти на тарілку, прикрасити зеленню і скибочкою лайма. Подавати з картоплею, запеченим з сиром.
    Приємного апетиту!