Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
700 г філе хека
2 ст.л. маслинові масла
1 ст.л. вершкового масла
1 цибулина
3 зуб. часнику
1 ст.л. борошна пшеничного
1/2 ч.л. солодкої паприки
225 г зеленої стручкової квасолі
1,5 скл. рибного бульйону
2/3 скл. білого сухого вина
2 ст.л. сухого хересу
16-20 свіжих мідій
петрушка
сіль
мелений перець
Приготування:
Оливкова і вершкове масло розігріти в сотейнику, нарізану цибулю обсмажити протягом 5 хвилин до м'якості. Додати подрібнений часник і смажити ще 1-2 хвилин.
Борошно змішати з паприкою, посипати шматочки риби. Підготовлену рибу обсмажити з обох сторін на маслі, де обсмажувалися цибулю і часник. Потім додати нарізану квасоля, бульйон, біле вино і херес.
Посолити, поперчити за смаком, довести до кипіння і тушкувати 2-3 хвилини. Додати підготовлені мідії і нарізану петрушку, накрити кришкою і тушкувати, поки мідії не розкриються. Не розкрилися мідії викинути. Подавати в підігрітих тарілках.