Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* короп 1 шт.
* сіль, білий перець
* зелень петрушки, 1/2 пучка
* солодкий ріпчасту цибулю 1/2 шт.
* томат 1 шт.
* ізюм 1 жменя
* соєвий соус
* оливкова олія
Спосіб приготування:
Карпа почистити, видалити нутрощі, промити. Зробити на шкірі розрізи. Рибу посолити. Поперчити. Зелень і томати дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
Родзинки промити, замочити в гарячій воді. Змішати всі інгредієнти у мисці. Залити овочі і родзинки соєвим соусом. Нафарширувати рибу з овочами родзинками.
Викласти карпа на пергамент і перекласти в форму. Полити олією. Поставити форму з рибою в духовку і запікати при 180-200 градусах близько 50-60 хвилин.
Готового карпа посипати подрібненою зеленню і подати до столу.