Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
сьомга 500 г
ріпчасту цибулю 1 шт.
відварений рис 3/4 склянки
яйця 1-2 шт.
сіль, перець за смаком
панірувальні сухарі
рослинна олія
морква 1 шт.
печериці 6 шт.
томатна паста або кетчуп 1 ст. л.
бульйон або воду 3/4 склянки
тертий сир
Спосіб приготування:
Прокрутити філе риби через м'ясорубку. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і перекласти до риби. Додати в масу рис. Розбити яйця. Посолити і поперчити за смаком, перемішати.
Сформувати котлети, обваляти в сухарях. Розігріти в сковороді масло, викласти котлети. Обсмажити з обох боків до золотавого кольору. Моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити на рослинній олії.
Печериці нарізати і додати до моркви. Влити кетчуп. Додати бульйон або воду, згасити всі 5 хвилин. Котлети перекласти в вогнетривке блюдо. Залити соусом.
Посипати страва тертим сиром. Форму з котлетами поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати 10-15 хвилин. Подати котлети до столу.
Приємного апетиту!