Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
(на 1 порцію)
королівська креветка 1 шт.
для соусу:
оцет 6% 10 г
біле вино 50 мл
петрушка 1 пучок
курячий бульйон 50 мл
печериці 10 г
ріпчасту цибулю 1/2 шт.
перець горошком
лавровий лист
вершкове масло 100 г
суміш овочів 100 г
вершкове масло 20 г
Поставити сотейник на плиту, налити оцет. Додати біле вино. Влити бульйон. Печериці нарізати соломкою і покласти в сотейник.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і додати до грибів. Петрушку подрібнити і покласти до інших інгредієнтів.
Покладіть в сотейник горошок і лавровий лист, випарувати майже всю рідину.
Додати шматочки вершкового масла. Збити всі віночком, посолити за смаком - соус готовий.
У сковороді прогріти овочі в вершковому маслі. Креветку очистити від панцира, залишивши хвостик неочищеним.
Запекти креветку в грилі. На блюдо налити соус, покласти овочі. Поверх овочів розмістити креветку і подати до столу.
Приємного апетиту!