Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    (на 1 порцію)
    королівська креветка 1 шт.
    для соусу:
    оцет 6% 10 г
    біле вино 50 мл
    петрушка 1 пучок
    курячий бульйон 50 мл
    печериці 10 г
    ріпчасту цибулю 1/2 шт.
    перець горошком
    лавровий лист
    вершкове масло 100 г
    суміш овочів 100 г
    вершкове масло 20 г
    Поставити сотейник на плиту, налити оцет. Додати біле вино. Влити бульйон. Печериці нарізати соломкою і покласти в сотейник.
    Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і додати до грибів. Петрушку подрібнити і покласти до інших інгредієнтів.
    Покладіть в сотейник горошок і лавровий лист, випарувати майже всю рідину.
    Додати шматочки вершкового масла. Збити всі віночком, посолити за смаком - соус готовий.
    У сковороді прогріти овочі в вершковому маслі. Креветку очистити від панцира, залишивши хвостик неочищеним.
    Запекти креветку в грилі. На блюдо налити соус, покласти овочі. Поверх овочів розмістити креветку і подати до столу.
    Приємного апетиту!