Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Тут цікавий не стільки рецепт, скільки спосіб приготування. Маленька фішка ваш арсенал. Нічого не пригорить, нічого не прилипне.
    стейк з лосося
    часник
    соєвий соус
    імбир
    чорний перець
    рослинна олія
    Якщо хочете, щоб смажена риба кожен раз виходила, використовуйте цей метод. Всі будуть у захваті.
    Найкраще підійде філе, хоча можна засмажити рибу цілком, якщо у вас є підходящого розміру сковорода.
    Замаринуйте лосося в тому, що вам подобається. Я знаходжу східні відтінки вельми підходящими. Півгодини буде цілком достатньо.
    Розігрійте сковороду на середньому вогні.
    Візьміть лист пергаменту або паперу для випічки і виріжте коло, орієнтуючись на діаметр дна сковорідки, зрозуміло.
    Смажте стейк з лосося на папері, за допомогою невеликої кількості масла, по 5 хвилин з кожного боку, в залежності від товщини. Важливо перевернути рибу всього один раз. Більше не треба.
    Ступінь готовності можна визначити, поглянувши на стейк з лосося збоку. Різниця в кольорі підкаже.
    Ось власне і все. Нікому ні слова про те, як все було просто.
    Фото і рецепт: Петро Голавский