Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Тут цікавий не стільки рецепт, скільки спосіб приготування. Маленька фішка ваш арсенал. Нічого не пригорить, нічого не прилипне.
стейк з лосося
часник
соєвий соус
імбир
чорний перець
рослинна олія
Якщо хочете, щоб смажена риба кожен раз виходила, використовуйте цей метод. Всі будуть у захваті.
Найкраще підійде філе, хоча можна засмажити рибу цілком, якщо у вас є підходящого розміру сковорода.
Замаринуйте лосося в тому, що вам подобається. Я знаходжу східні відтінки вельми підходящими. Півгодини буде цілком достатньо.
Розігрійте сковороду на середньому вогні.
Візьміть лист пергаменту або паперу для випічки і виріжте коло, орієнтуючись на діаметр дна сковорідки, зрозуміло.
Смажте стейк з лосося на папері, за допомогою невеликої кількості масла, по 5 хвилин з кожного боку, в залежності від товщини. Важливо перевернути рибу всього один раз. Більше не треба.
Ступінь готовності можна визначити, поглянувши на стейк з лосося збоку. Різниця в кольорі підкаже.
Ось власне і все. Нікому ні слова про те, як все було просто.
Фото і рецепт: Петро Голавский