Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти (на чотирьох осіб):
4 шматка свіжого лосося
16 шт. лука-шалот
1/4 л рідких вершків
2 столові ложки негострий гірчиці
сік 1/2 лимона
оливкова олія
сіль
перець
Приготування:
Очистіть цибулю-шалот і обсмажте його на сковорідці з маслом. Зменшіть вогонь і варіть протягом 20 хвилин.
Міксером збийте вершки. Коли вони будуть готові, додайте столову ложку гірчиці і добре перемішайте вилкою.
Покладіть столову ложку гірчиці в глибоку тарілку, додайте масло і перемішайте вилкою.
Посоліть - поперчіть лосось і обсмажте його з двох сторін на сковорідці на сильному вогні за 2 хвилини з кожного боку.
Лосось викладіть на деко, збризніть лимонним соком, зверху покрийте вершками.
Поставте в розігріту духовку на 2-3 хвилини. Подавайте з цибулею шалот і гірчичним соусом. Прикрасьте зеленню.
Приємного апетиту!