Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Склад:
олія соняшникова - 2 ст. л.
цибуля ріпчаста червоний - 1 шт.
болгарський перець жовтий - 1 шт.
болгарський перець зелений - 1 шт.
кукурудзи в качанах - 100 гр.
філе лосося - 450 гр.
паприка - 1 ст. л.
ананас консервований - 230 гр.
паростки бобові - 100 гр.
кетчуп - 2 ст. л.
соєвий соус - 2 ст. л.
херес - 2 ст. л.
крохмаль - 1 ст. л.
Приготування:
Ріпчасту цибулю подрібнити. Болгарський перець помити, видалити підкладку з насінням і нарізати кільцями.
На сковороді з розпеченим соняшниковою олією протягом 5-7 хвилин обсмажити цибулю, кукурудзу і перець.
Філе лосося помити. Дати обсохнути. Нарізати смужками. Покласти в миску. Посипати паприкою. Перемішати.
У сковороду з овочами додати бобові паростки. Перемішати. Тушкувати протягом 2-3 хвилин.
Додати філе лосося і ананас, нарізану кубиками. Перемішати. Тушкувати протягом 3-5 хвилин, періодично помішуючи.
З'єднати томатний кетчуп, соєвий соус, крохмаль і херес. Перемішати і додати в каструлю з овочами і рибою. Тушкувати до готовності.
Примітка:
Подавати в гарячому вигляді.
Замість філе лосося можна використовувати філе форелі.