Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 цибуля
    4 зубчики часнику
    2 банки консервованих томатів у власному соку
    6 картоплин
    ½ банки маслин без кісточок
    ½ пучка петрушки
    4 шматки філе лосося
    ¼ склянки оливкової олії
    Сіль, перець
    Розігріти олію на сковороді, додати подрібнений часник і нарізану кубиками цибулю, готувати, помішуючи, доки цибуля не стане м'яким.
    Додати помідори разом з соком (шкірку видалити) і варити 10 хвилин, поки рідина не випарується наполовину. Відкласти 3 склянки соусу, у залишився додати картоплю, розрізаний на 4 частини, маслини і ½ склянки води, прикрити кришкою і готувати доки картопля не стане м'яким.
    Додати рублену петрушку. Лосось звільнити від шкіри, приправити сіллю і перцем, розташувати серед картоплі, полити соусом і готувати хвилин 10.
    Приправити сіллю і перцем за смаком. Розкласти по тарілках, полити відкладеним соусом.
    Автор: Олена Смирнова
    Фото: marthastewart.com