Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 цибуля
4 зубчики часнику
2 банки консервованих томатів у власному соку
6 картоплин
½ банки маслин без кісточок
½ пучка петрушки
4 шматки філе лосося
¼ склянки оливкової олії
Сіль, перець
Розігріти олію на сковороді, додати подрібнений часник і нарізану кубиками цибулю, готувати, помішуючи, доки цибуля не стане м'яким.
Додати помідори разом з соком (шкірку видалити) і варити 10 хвилин, поки рідина не випарується наполовину. Відкласти 3 склянки соусу, у залишився додати картоплю, розрізаний на 4 частини, маслини і ½ склянки води, прикрити кришкою і готувати доки картопля не стане м'яким.
Додати рублену петрушку. Лосось звільнити від шкіри, приправити сіллю і перцем, розташувати серед картоплі, полити соусом і готувати хвилин 10.
Приправити сіллю і перцем за смаком. Розкласти по тарілках, полити відкладеним соусом.
Автор: Олена Смирнова
Фото: marthastewart.com