Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Це дуже простий, але дуже смачна страва з морської риби, яке по плечу навіть починаючий господині, а виходить так смачно - пальчики оближеш!
Для приготування морської риби запеченої в томатно-сметанному соусі нам знадобиться:
• філе морської риби (у мене минтай);
• 2 столових ложки сметани;
• 1 столова ложка томатної пасти;
• 1 цибулина;
• 1 морква;
• сіль;
• перець;
• трохи борошна;
• крапля олії.
Рецепт запеченої морської риби:
Борошно змішуємо з сіллю і перцем, обвалюємо в суміші рибне філе й обсмажуємо до рум'яної скоринки на рослинній олії.
Перекладаємо філе у форму для запікання. Цибулю і моркву чистимо, нарізати тонкими смужками і півкільцями, обсмажуємо в невеликій кількості олії, додати сметану і томатну пасту, зменшуємо вогонь і тушкуємо пару хвилин (я ще трохи водою розбавила, щоб жиже вийшло.
Підливою заливаємо морську рибу і ставимо в розігріту духовку хвилин на 10 - 15. Дуже смачно з картопляним пюре, приємного апетиту!