Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Це дуже простий, але дуже смачна страва з морської риби, яке по плечу навіть починаючий господині, а виходить так смачно - пальчики оближеш!
    Для приготування морської риби запеченої в томатно-сметанному соусі нам знадобиться:
    • філе морської риби (у мене минтай);
    • 2 столових ложки сметани;
    • 1 столова ложка томатної пасти;
    • 1 цибулина;
    • 1 морква;
    • сіль;
    • перець;
    • трохи борошна;
    • крапля олії.
    Рецепт запеченої морської риби:
    Борошно змішуємо з сіллю і перцем, обвалюємо в суміші рибне філе й обсмажуємо до рум'яної скоринки на рослинній олії.
    Перекладаємо філе у форму для запікання. Цибулю і моркву чистимо, нарізати тонкими смужками і півкільцями, обсмажуємо в невеликій кількості олії, додати сметану і томатну пасту, зменшуємо вогонь і тушкуємо пару хвилин (я ще трохи водою розбавила, щоб жиже вийшло.
    Підливою заливаємо морську рибу і ставимо в розігріту духовку хвилин на 10 - 15. Дуже смачно з картопляним пюре, приємного апетиту!