Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
600 г філе морського окуня
4 ст.л. вершкового масла
2 цибулини
250 г печериць
2 помідори
3 ст.л. петрушки
2 яйця
3 ст.л. борошна
сіль
перець
Філе риби нарізати порційними шматками, посолити і поперчити. Гриби обсмажити в маслі, додати м'якоть помідорів (без шкірки), нарізану зелень, сіль і перець, тушкувати протягом 10-15 хвилин.
Отриманою сумішшю намазати шматочки рибного філе, скачати трубочками, закріпити зубочистками. Яйця збити, змочити кожен рибний рулетик, обваляти в сухарях.
Отримані рулетики обсмажити в маслі до м'якості риби. Подавати з вином.