Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
морський вугор 400 г
сіль, перець
для соусу:
2 варених яєчних жовтки
120 мл оливкової олії
сік 1/2 лимона
100 г дрібно нарізаної зеленої цибулі
сіль і перець
Рибу розібрати на філе з шкірою без кісток. На шкірі зробити кілька надрізів. Розігріти пательню гриль, змастити маслом і обсмажити шматки риби до готовності з двох сторін, посолити і поперчити за смаком.
Для приготування соусу жовтки необхідно ретельно розтерти. Додати до них сіль. Додати перець.
Додати лимонний сік і добре перемішати до однорідного стану. В отриману масу слід тоненькою цівкою влити оливкова олія, постійно помішуючи і збиваючи.
Коли соус по консистенції буде нагадувати густий майонез, у нього слід всипати дрібно нарізану зелену цибулю. Викласти рибу на тарілку, полити соусом і подати до столу.
Приємного апетиту!