Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    морський вугор 400 г
    сіль, перець
    для соусу:
    2 варених яєчних жовтки
    120 мл оливкової олії
    сік 1/2 лимона
    100 г дрібно нарізаної зеленої цибулі
    сіль і перець
    Рибу розібрати на філе з шкірою без кісток. На шкірі зробити кілька надрізів. Розігріти пательню гриль, змастити маслом і обсмажити шматки риби до готовності з двох сторін, посолити і поперчити за смаком.
    Для приготування соусу жовтки необхідно ретельно розтерти. Додати до них сіль. Додати перець.
    Додати лимонний сік і добре перемішати до однорідного стану. В отриману масу слід тоненькою цівкою влити оливкова олія, постійно помішуючи і збиваючи.
    Коли соус по консистенції буде нагадувати густий майонез, у нього слід всипати дрібно нарізану зелену цибулю. Викласти рибу на тарілку, полити соусом і подати до столу.
    Приємного апетиту!