Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * 250 г слабосолоного норвежської лосося, нарізаного
    * 2 упаковки (125 г) норвежської козячого сиру
    * 0,5 лимона
    * 0,5 ст. л. грубозернистим гірчиці
    * 4 гілочки кропу
    1. Кріп промити, обсушити і подрібнити. Цедру натерти на дрібній терці. Змішати в невеликій мисці сыр. гірчицю, цедру і кріп.
    2. Розстелити на столі плівку і розкласти на ній шматочки риби так, щоб вони злегка знаходили один на одного. Намазати їх сирною начинкою і акуратно, піднявши край плівки, згорнути рибу в рулет.
    Щільно загорнути в плівку і поставити в холодильник на 1 год. Потім зняти плівку і рулет нарізати на шматочки, часто змочуючи ніж водою.
    Розкласти на тарілці і подати до столу.