Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* оселедець з/з 1 шт.
* ріпчасту цибулю 1 шт.
* лавровий лист 2 шт.
* запашний перець 1 ч. л.
* кріп
* діжонська гірчиця 3 ч. л.
* оливкова олія 3-4 ст. л.
* зелений лук для подачі
Оселедець очистити від шкіри, нутрощів і кісток, розділити на філе. Філе нарізати шматочками. У банку викласти лавровий лист, перець горошком. Потім викладаємо шматочки оселедця в один ряд.
Змішати в ємності гірчицю з маслом до однорідного стану. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і посипати їм оселедець, залити половиною гірчичною маси.
Потім викладаємо залишилися інгредієнти в такому ж порядку. Посипаємо всі подрібненою зеленню кропу. Закриваємо кришкою і залишаємо маринуватися в холодильнику на 12 годин.br/>Викладаємо ароматні шматочки оселедця на блюдо, посипаємо подрібненим зеленою цибулею і подаємо до столу.
Приємного апетиту!