Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * оселедець з/з 1 шт.
    * ріпчасту цибулю 1 шт.
    * лавровий лист 2 шт.
    * запашний перець 1 ч. л.
    * кріп
    * діжонська гірчиця 3 ч. л.
    * оливкова олія 3-4 ст. л.
    * зелений лук для подачі
    Оселедець очистити від шкіри, нутрощів і кісток, розділити на філе. Філе нарізати шматочками. У банку викласти лавровий лист, перець горошком. Потім викладаємо шматочки оселедця в один ряд.
    Змішати в ємності гірчицю з маслом до однорідного стану. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і посипати їм оселедець, залити половиною гірчичною маси.
    Потім викладаємо залишилися інгредієнти в такому ж порядку. Посипаємо всі подрібненою зеленню кропу. Закриваємо кришкою і залишаємо маринуватися в холодильнику на 12 годин.br/>Викладаємо ароматні шматочки оселедця на блюдо, посипаємо подрібненим зеленою цибулею і подаємо до столу.
    Приємного апетиту!