Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Оселедець (слабосолена; велика) - 1 шт;
Цибуля ріпчаста - 1 шт;
Зелену цибулю (за смаком) ;
Олію соняшникову (нерафінована) - 3 ст.л.;
Гірчиця зерниста - 1 ч.л.;
Оцет столовий - 1 ст.л.;
Суміш перців (свежемолотая; за смаком) ;
Цукор - 0,5 ч.л.;
Оселедець очистити від нутрощів, шкіри, кісток. Порізати шматочками.
Викласти на тарілку.
Ріпчасту цибулю порізати кільцями, викласти на оселедець.
Приготувати заливку:
Змішати олію, гірчицю, цукор, оцет, мелену суміш перців.
Залити оселедець заливкою.
Посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею, поставити на 2-3 години в холодильник.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Олена М