Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* осетрина 3 шматки
* сіль, білий перець
* панірувальні сухарі
* рослинна олія
* лимон або лайм
для соусу:
* цибуля-порей невеликий стебло
* рослинна олія
* стиглий гранат 1 шт.
* зелень кінзи або петрушки за смаком
* часник 1-2 зубчики
* борошно 1 ч. л.
* сіль, перець
* кедрові горішки 1 жменя
Шматки осетрини посолити. Поперчити. Кожен шматок обваляти в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді масло, викласти шматки риби і обсмажити з двох боків до готовності.
Для приготування соусу цибулю дрібно нарізати. Віджати сік. Розігріти олію, покласти цибулю і обсмажити. Зелень нарізати і викласти до цибулі.
Додати подрібнений часник. Всипати борошно, розмішати. Влити гранатовий сік, перемішати і прогріти все. Зняти соус із плити. Викласти горішки.
Соус посолити і поперчити за смаком. Охолодити. Викласти соус на тарілку, потім розкласти шматки риби і подати до столу з шматочком лимона або лайма.