Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
філе палтуса на шкірі - 2 шт.
сік і цедра 1 лимона
біле солодке вино - 2 ст. л.
мед - 1 ст. л.
рибний соус - 1/2 ч. л.
для соусу:
рослинна олія
ріпчаста цибуля - 1 шт.
солодкий перець - 1 шт.
біле солодке вино - 2 ст. л.
сіль - за смаком
свіжозмелений чорний перець - за смаком
Палтуса посолити і поперчити за смаком. В миску покласти мед. Додати сік лимона. Влити вино. Додати рибний соус, перемішати. Філе риби покласти на сковороду, полити маринадом. Посипати рибу тертої цедрою лимона.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати до готовності, близько 25-30 хвилин. У цей час нарізати цибулю і обсмажити на сковороді.
Перець нарізати і покласти до цибулі, продовжуючи обсмажувати овочі. Влити вино, посолити і поперчити за смаком. Перекласти масу в блендер і збити.
На блюдо налити соус, покласти шматок риби, прикрасити соусом песто і листям петрушки.
Подати до столу, приємного апетиту!