Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 щука (філе)
3 картоплини
2 цибулини
1 морква
1 яйце
зелень
сіль
перець
Філе пропустити 3 рази через м'ясорубку, третій раз разом з 1 цибулиною. Перемішати фарш з яйцем, посолити і попречить за смаком і сформувати з нього невеликі кульки.
З голови і кісток щуки зварити рибний бульйон, посолити і поперчити за смак. Картоплю нарізати дрібними кубиками, нашаткувати моркву і 1 цибулину і все ретельно перемішати.
Покласти на дно глиняних горщиків шар овочів, потім рибні кульки, потім знову овочі, так до заповнення горщиків.
Залити все гарячим рибним бульйоном, поставити в духовку і тушкувати при температурі 180-200С протягом 1 години.