Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 щука (філе)
    3 картоплини
    2 цибулини
    1 морква
    1 яйце
    зелень
    сіль
    перець
    Філе пропустити 3 рази через м'ясорубку, третій раз разом з 1 цибулиною. Перемішати фарш з яйцем, посолити і попречить за смаком і сформувати з нього невеликі кульки.
    З голови і кісток щуки зварити рибний бульйон, посолити і поперчити за смак. Картоплю нарізати дрібними кубиками, нашаткувати моркву і 1 цибулину і все ретельно перемішати.
    Покласти на дно глиняних горщиків шар овочів, потім рибні кульки, потім знову овочі, так до заповнення горщиків.
    Залити все гарячим рибним бульйоном, поставити в духовку і тушкувати при температурі 180-200С протягом 1 години.