Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 кг свіжої риби,
3 ст.л. рослинного масла,
2 цибулини,
2-3 зуб. часнику,
2 ст.л. томатної пасти,
2 лаврових листа,
5-6 горошин чорного перцю, сіль за смаком.
Очищену тушку риби промити, псолить зверху і всередині черевної порожнини, дати постояти 20-30 хвилин.
Далі рибу ретельно змазати олією, викласти у вогнетривку форму. Цибулю нарізати кільцями, часник - кружечками і додати до риби.
Зверху змастити томатною пастою, посолити і поперчити за смаком, додати лавровий лист. Запікати в духовці протягом 1 години при температурі 180-200С, періодично поливаючи утворюються соком.
Перед подачею видалити шматочки часнику, полити приготованим соком. Подавати з овочами та зеленню.