Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
На три бутерброди:
булка - 3 шматки;
вершкове масло - 20 гр;
червона риба (слабкої солі або холодного копчення) - 100 гр (3 шматки);
лимон - 1/4 шт;
лимонні дольки і кріп для прикраси (опціонально).
Вершкове масло дістаньте з холодильника заздалегідь (хвилин за 20), щоб воно легко намазывалось. Намазуємо шматки булки з двох сторін маслом, тонким шаром.
Розігріваємо суху сковорідку і на невеликому вогні обсмажуємо булку з маслом буквально за хвилині з кожної сторони, до золотистого кольору.
Розкладаємо шматочки риби.
Злегка збризкуємо рибу на бутербродах лимонним соком.
Якщо бажаєте (а красиві бутерброди підвищують настрій з ранку, навіть якщо ви робите їх тільки для себе), прикрашаємо кропом і лимонними скибочками.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга