Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • На три бутерброди:
    булка - 3 шматки;
    вершкове масло - 20 гр;
    червона риба (слабкої солі або холодного копчення) - 100 гр (3 шматки);
    лимон - 1/4 шт;
    лимонні дольки і кріп для прикраси (опціонально).
    Вершкове масло дістаньте з холодильника заздалегідь (хвилин за 20), щоб воно легко намазывалось. Намазуємо шматки булки з двох сторін маслом, тонким шаром.
    Розігріваємо суху сковорідку і на невеликому вогні обсмажуємо булку з маслом буквально за хвилині з кожної сторони, до золотистого кольору.
    Розкладаємо шматочки риби.
    Злегка збризкуємо рибу на бутербродах лимонним соком.
    Якщо бажаєте (а красиві бутерброди підвищують настрій з ранку, навіть якщо ви робите їх тільки для себе), прикрашаємо кропом і лимонними скибочками.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга